Mobiele airco zwart

Ben je op zoek naar een specifiek zwarte mobiele airco? Omdat je dit een mooie kleur vind of omdat je dit beter vindt passen bij jouw inrichting? Dit is mooi, er zijn tientallen mobiele airco’s in de kleur zwart beschikbaar. 

Zie hier de bestverkochte zwarte mobiele airco’s op Bol.com.

Populaire mobiele airco kleuren naast zwart

Naast zwarte mobiele airco’s zijn er nog meer populaire kleuren beschikbaar:

  • Zwart. Dit is de op één na populairste kleur. 15% van alle mobiele airco’s zijn zwart.
  • Blauw
  • Bruin
  • Grijs
  • Wit. Dit is de populairste kleur met afstand. 80% van alle mobiele airco’s zijn wit. 
  • Multi
  • Rosegoud
  • Zilver

De overige kleuren naast wit en zwart zijn ongeveer 5% van de mobiele airco’s. Die komen dus bijna niet voor. 

zwarte mobiele airco

Populaire zwarte mobiele airco’s

De volgende twee mobiele airco’s die zwart zijn, zijn erg populair:

Mobiele airco clatronic cl 3672 zwart / grijs

Deze zwarte Clatronic mobiele airco werkt met een afvoerslang naar buiten. Kan 8000 BTU ruimtes verkoeling bieden. Dit is een ruimte van 18m2. Als de ruimte een lage warmtelast is, kan je 29m2 verkoelen. Het heeft een energielabel A. Qua geluid komt er 65 dB uit. 

Deze mobiele airconditioner is gemaakt voor huishoudelijk gebruik. Het ontwerp is compact en er zijn wieltjes inbegrepen. Zo kan je de mobiele airco makkelijk verplaatsen van kamer naar kamer. 

Mobiele airco inventum ac902b zwart

Deze zwarte mobiele airco werkt met een afvoerslang naar buiten. Kan 9000 BTU ruimtes verkoelen. Zo kan je een ruimte van 20m2 verkoelen. Met een lage warmtelast tot max 33m2. Energielabel is A. Qua geluid komt er 63 dB uit (dit is gemiddeld). Een afstandsbediening is meegeleverd. Naast de koelfunctie is er ook een ventilator en ontvochtigingsfunctie. De mobiele airco is energiezuinig. 

Zwarte mobiele airco zonder slang?

Ook zoeken er veel mensen naar een zwarte mobiele airco zonder slang. Dit bestaat niet. Een mobiele airco in het wit of zwart, moet een slang hebben. Anders is het een normale airco. 

Zwarte mobiele airco kopen 

In dit blog hebben we info gegeven over het kopen van een zwarte mobiele airco. We hebben verteld hoe populair deze kleur is, welke kleuren nog meer worden gekocht en welke modellen populair zijn. 

Mocht je nog twijfels hebben over het aankopen van een bepaald model mobiele airco in het zwart, kan je altijd mailen naar info@mobiele-aircoblog.nl. We helpen je graag met het kiezen van de beste optie. 

Over de Auteur

Jouw betrouwbare gids voor alles wat te maken heeft met mobiele airconditioning. Jeroen is een ervaren expert op het gebied van airco's en heeft een passie voor het verstrekken van nauwkeurige informatie en praktische begeleiding over verschillende soorten mobiele airco's