Mobiele airco goedkoop

Wil je een goedkope mobiele airco kopen, maar weet je niet of goedkoop duurkoop is. In dit blog geven we onze adviezen voor de beste mobiele airco’s die goedkoop zijn. 

Wat is een goedkope mobiele airco?

Een mobiele airco is goedkoop als deze een prijs heeft van onder de 400 euro. Voor een mobiele airco ben je namelijk minimaal 250/300 euro kwijt. Dit kan oplopen tot wel 800/1000 euro. Daarom hebben we voor dit blog gekeken naar de goedkopere mobiele airco’s tussen de 250 en 400 euro. 

Als je de hoogste kwaliteit wil, moet je dieper in de buidel tasten. Toch kan je voor een prijs rond de 300 tot 400 al een kwalitatieve, goedkope mobiele airco vinden. Dit zal dan niet de beste, zuinigste of stilste zijn, maar zal wel gemiddeld presteren op al deze vlakken. 

Mobiele airco goedkoop – Trotec

Trotec is in het lagere segment goedkope mobiele airco’s marktleider. Zo hebben ze 5 modellen in de budgetklasse. Als we kijken naar de wat bekendere merken, DeLonghi, Whirlpool en AEG, zitten deze allemaal in het midden en hoge segment. Deze merken bieden geen goedkope mobiele airco’s. Ook het bekende merk Whirlpool heeft geen lager segment mobiele airco’s voorhanden. 

mobiele airco goedkoop

Goedkope mobiele airco’s zie je steeds minder

Wat we zien in de markt van goedkope mobiele airco’s is dat 9000 BTU niet meer te koop is voor minder dan 300 euro. 2 jaar geleden waren deze modellen rond de 250 euro. De prijzen stijgen dus snel. Zelfs als je 7000 BTU wil, ben je al ongeveer 300 euro kwijt. Gelukkig zien we nog steeds goedkope mobiele airco’s voor een prijs van rond de 250 euro in het voorjaar. Tegen de zomer gaan de prijzen flink omhoog met 50 tot 100 euro per product. 

Goedkope mobiele airco zonder slang 

Als je op zoek bent naar een goedkope mobiele airco zonder slang, kunnen we je direct vertellen dat deze niet bestaan. Mobiele airco’s bevatten altijd een slang. 

Top 5 goedkope mobiele airco’s

Hierbij onze selectie en de beste vijf mobiele airco’s die goedkoop zijn:

1: Alround presteren en goedkoop – Trotec PAC 2600 X
2: De goedkoopste: Trotec PAC 2010 S
3: De stilste: Trotec Pac 2010 E
4: Hoogste koelvermogen: Trotec PAC 3900 X
5: Zuinig en voordelig: Trotec Pac 3200 E

Bepaal zelf wat jij het belangrijkst vindt bij het aanschaffen van een (goedkope) mobiele airco. Wil je zo weinig mogelijk geld kwijt zijn, dan is de keuze het makkelijkst en kies je voor de goedkoopste mobiele airco.

Vind je het belangrijk dat de mobiele airco zo weinig mogelijk geluid maakt, dan kies je voor de stilste variant.

Wil je maximale koeling, kies dan voor de goedkope mobiele airco met slang met het hoogste koelvermogen. 

Wil je een energiezuinige variant, selecteer dan de zuinigste uit het bovenstaande rijtje

Wil je een goedkope mobiele airco die gemiddeld het beste scoort op alle punten. Kies dan voor de Trotec Pac 2600X

Voor meer vragen over het kopen van een mobiele airco kan je mailen naar info@mobiele-aircoblog.nl

 

Over de Auteur

Jouw betrouwbare gids voor alles wat te maken heeft met mobiele airconditioning. Jeroen is een ervaren expert op het gebied van airco's en heeft een passie voor het verstrekken van nauwkeurige informatie en praktische begeleiding over verschillende soorten mobiele airco's