Mobiele airco Lidl

In dit blog een review van de mobiele airco die momenteel te koop is bij de Lidl webshop. 

Review mobiele airco Lidl

De mobiele airco van de Lidl is vaak in de aanbieding. Het apparaat ziet er op het eerste aanblik prima uit. Hoe zit het met de kwaliteit van deze mobiele airco? Is het, het geld allemaal waard? 

De mobiele airco van de Lidl is erg goedkoop. Er is er al 1 te koop in de shop voor 199 euro of 299 euro. Dit is een stuk goedkoper dan de mobiele airco’s die op andere websites te vinden zijn. Je moet echt je best doen om een airco te vinden voor deze lage prijs. 

Mobiele airco aanbieding bij Lidl

Hoe kan het dat de mobiele airco zo goedkoop is bij de Lidl? Dat komt met name omdat deze variant een vermogen om te koelen heeft van 7000 BTU. Dit is niet heel veel. Dit aantal staat voor een ruimte van 20 vierkante meter tot 25 vierkante meter om af te koelen. Denk dus aan een slaapkamer van 5 bij 5 meter of een kleine woonkamer / werkkamer. Perfect dus als jij een kleine kamer wilt afkoelen. 

Heb je grote ruimtes in huis of ruimtes waar de hele dag zon op staat? Dan heb je een hoger aantal BTU nodig dan dit type van de mobiele airco van de Lidl aankan. 

mobiele airco lidl

Mobiele airco Lidl – Comfee

Het goedkoopste merk mobiele airco van de Lidl webshop is de COMFEE. Hieronder een overzicht van de producteigenschappen:

Technische specificaties mobiele airco Comfee Lidl:
Koelvermogen: 7.000 BTU/u. Dit staat voor 25 m2 ruimte verkoeling.
Ontvochtigingscapaciteit: 43 l/24 u
Geluidsdrukniveau (hi/mi/lo) 52,3 / – / 47,2
Energieklasse: A. Dit is de beste klasse die er is.
Geluidsvermogen: 63 dB (A). Dit is niet de zachtste mobiele airco, maar ook niet de hardste. Zit er qua geluid een beetje tussenin.
Verbruik: ca. 0,8 kWh. Dit is een energiezuinige variant.
Vermogen: 2000 W
Stroomverbruik starten: 0,5 A

De afmetingen
35,5 x 45,5 x 70,3 cm (l x b x h)

Het gewicht
22,5 kilogram 

Kortom, deze mobiele airco van de Lidl is zuinig in energieverbruik, maar is niet geheel stil. Deze maakt wel wat geluid. Ander groot pluspunt is de ontvochtigingsfunctie. Andere specificaties:

 • LED-display
 • Timerfunctie
 • Slaapmodus
 • Stoffilter
 • Afvoerslang naar buiten (houd hier rekening mee. zorg dat je een slang naar buiten kwijt kan) 
 • Niet te zwaar om te verplaatsen
 • Makkelijk te bedienen 
 • Neemt weinig ruimte in beslag

Mobiele airco Lidl review – conclusie

Hierbij onze conclusie voor de mobiele airco review van de lidl: 

Pluspunten

 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Mooi design
 • Kan koelen, drogen en ventieren
 • Vaak in de aanbieding in de Lidl Shop

Minpunten

 • Geschikt voor kleinere ruimten
 • Handleiding niet heel duidelijk

Prijs: €199,- Bekijk type COMFEE op de Lidl Shop

Daarnaast is er een duurdere variant beschikbaar voor 299 euro. Deze heeft een beter koelvermogen van 9000 BTU. Dit is de silvercrest Mobiele airco. Ook de Silvercrest is vaak in de aanbieding te koop. 

Alternatief mobiele airco Lidl kopen 

Helaas zijn de mobiele airco’s bij de Lidl vaak uitverkocht. Helemaal als ze in de aanbieding zijn. Dan kan het wel enkele weken duren voor ze weer beschikbaar zijn. Zal je net zien, is de hittegolf voorbij, komt je mobiele airco van de Lidl pas binnen.  

Daarom hieronder enkele alternatieven voor mobiele airco’s naast die van de Lidl die je direct kunt kopen / bestellen: 

Mocht je vragen hebben over het kopen of de werking van een van deze mobiele airco’s of die van de Lidl, kan je altijd mailen naar info@mobiele-aircoblog.nl

 

Mobiele airco aanbiedingen!

 

 
 

Over de Auteur

Jouw betrouwbare gids voor alles wat te maken heeft met mobiele airconditioning. Jeroen is een ervaren expert op het gebied van airco's en heeft een passie voor het verstrekken van nauwkeurige informatie en praktische begeleiding over verschillende soorten mobiele airco's