Mobiele airco MediaMarkt

Voor een mobiele airco kan je in Nederland en België onder andere terecht bij MediaMarkt. Welke voordelen het heeft om te kopen op deze webshop vertel ik jou in dit blog.

Direct naar de overzichtspagina’s voor mobiele airco’s gaan op Mediamarkt? volg de link!

Pluspunten MediaMarkt mobiele airco

Wist je dat je gratis lid kan worden van de MediaMarkt Club, waar je naast een mobiele airco vele andere producten kan bestellen met unieke voordelen:

 • Gedane aankopen altijd gratis thuis bezorgd (bij gratis lidmaatschap club).
 • Digitale opslag kassabonnen. 
 • Hele jaar door exclusieve kortingen. Denk aan kortingsvouchers of verjaardagscadeautjes 
 • Bij elke aankoop op MediaMarkt heb je de kans op een kassa voucher wat je kans geeft op een unieke korting, ook voor mobiele airco’s. 
 • Diverse club events 
 • Groot assortiment mobiele airco’s op MediaMarkt: Met slang / afvoerslang of zonder slang, verrijdbare, met condensbak, diverse merken (Aeg, Tristar, Delonghi, etc), raamafdichtingskit, diverse BTU’s (6000, 8000, 9000, 10000, 12000 BTU) en nog meer. 

Zoals je ziet zijn er diverse redenen om jouw mobiele airco via Mediamarkt te bestellen. Een account aanmaken is gratis en eenvoudig. Je bent snel lid van de club. 

mobiele airco mediamarkt

MediaMarkt Mobiele Airco gratis bij jou thuis

Het maakt niet uit wat je besteld op Mediamarkt, of dit nou een laptop is, een Nintendo of een mobiele airco, bezorging is gratis. 

MediaMarkt kassabon mobiele airco

Als jij een mobiele airco op MediaMarkt in Nederland of Belgie heb gekocht, wordt de bon opgeslagen in jouw account. Deze kan je dus altijd makkelijk terug vinden mocht je deze nodig hebben. Iedereen weet nog weleens de situaties van vroeger dat er met het hele gezin gezocht moest worden naar een bon van 2 jaar geleden. Dat is vanaf nu verleden tijd dus. 

Lees ook eens de adviespagina, geschreven door MediaMarkt over het aanschaffen van een mobiele airco. 

Korting op jouw mobiele airco via MediaMarkt

Als clublid van MediaMarkt heb je recht op exclusieve korting op een mobiele airco. Hierbij een link voor de huidige beste kortingen op Mobiele airco’s op MediaMarkt.

Win een kassa kans 

Bij elke aankoop die je doet op MediaMarkt, zoal een mobiele airco, heb je een kans op een kassavoucher ter waarde van 50 euro. In alle winkels en in de webshop valt deze prijs wekelijks.

Tien euro korting op mobiele airco via MediaMarkt

Tip > als jij je aan gaat melden voor de nieuwsbrief van MediaMarkt krijg je een kortingsvoucher ter waarde van 10 euro, ook te verzilveren bij de aankoop van een mobiele airco. In de nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van:

 • Deals
 • Aanbiedingen
 • Nieuwe producten

Mobiele airco assortiment MediaMarkt

Op MediaMarkt kan je terecht voor het kopen van een groot aanbod aan de beste mobiele airco’s:

 • Verschillende btu’s. 6000 BTU, 8000 BTU, 12000 BTU. etc.
 • Zonder slang / afvoerslang.
 • Verrijdbare. Mobiele airco’s die makkelijk verrijdbaar zijn. 
 • Diverse merken: Tristar, Aeg, Delonghi
 • Met slang (standaard heeft de mobiele airco een afvoerslang)
 • Raamafdichtingskit. Raamafdichtingskit om je raam netjes af te kunnen dichten om koelte te behouden. 

mobiele airco Mediamarkt

Mobiele airco zonder slang MediaMarkt

Veel mensen zijn op MediaMarkt op zoek naar een mobiele airco zonder slang. De varianten zonder afvoerslang hebben ze ook in het assortiment, 

Mobiele airco kopen via MediaMarkt

Wil je een mobiele airco kopen op MediaMarkt en ben je benieuwd naar het aanbod en de prijzen? Volg deze link voor het huidige aanbod van mobiele airco’s.

Ons advies is om niet alleen op MediaMarkt te kijken bij de aankoop van jouw mobiele airco. Vergelijk prijzen op o.a Coolblue, Bol en Amazon. Als je vragen hebt over het kopen van een mobiele airco, over de werking of over het aansluiten, kan je altijd mailen naar info@mobiele-aircoblog.nl

Bovendien zijn we erg benieuwd naar jouw ervaringen met een bepaald type mobiele airco. We schrijven graag een review over het beste type met behulp van jouw input. 

 

Mobiele airco aanbiedingen!

 

 

Over de Auteur

Jouw betrouwbare gids voor alles wat te maken heeft met mobiele airconditioning. Jeroen is een ervaren expert op het gebied van airco's en heeft een passie voor het verstrekken van nauwkeurige informatie en praktische begeleiding over verschillende soorten mobiele airco's