Delonghi mobiele airco

Delonghi is een van de bekendste merken mobiele airco’s. In dit blog vertel ik je meer over dit populaire merk wat garant staat voor een koele leefomgeving. 

Mobiele airco’s van Delonghi

Delonghi mobiele airco’s komen uit italië. Dit merk is gericht op kleine apparaten voor in het huishouden. Zo zijn ze groot geworden door het aanbod aan koffiezetapparaten. Dat Delonghi ook mobiele airco’s verkoopt, weten niet veel mensen. Deze apparaten zorgen voor een koele bries door het huis en voor een koele leefomgeving in de zomer. Er is veel aandacht besteed aan het design en aan functionaliteiten. Zo maken de mobiele airco’s weinig geluid en optimaliseren ze de luchtvochtigheid. 

Delonghi is meer aanwezig in het duurdere segment mobiele airco’s. Eigenlijk maken ze premium airco’s, wat je terugziet in de kwaliteit, energiezuinigheid en geluidsbeperking. In alle lijstjes op het gebied van stilste mobiele airco’s en meest energievriendelijke, staan ze bovenaan. 

Waarom Delonghi mobiele airco’s? 

Er zijn een aantal voordelen waarom veel mensen kiezen voor de mobiele airco’s van Delonghi:

  • Mobiliteit. De mobiele airco’s zijn makkelijk te verplaatsen en te gebruiken. 
  • Stiller. De mobiele airco’s zijn tot 50% stiller dan een gemiddelde variant. In een eigen laboratorium testen ze continu de producten en vergelijken ze die met concurrenten. Zo vergelijken ze onder andere het geluidsniveau van de minimale snelheid van de ventilator. 
  • Volgende voordeel is ‘Real Feel’. Dit is het stukje technologie wat ze gebruiken wat zorgt voor het optimale comfort wat geboden wordt. Zo wordt niet alleen de temperatuur verlaagd, maar ook de luchtvochtigheid verbetert. 
  • Speciale lucht en watertechnologie maken de mobiele airco’s van Delonghi beter. Deze zijn milieuvriendelijk en staan garant voor kracht.

mobiele airco delonghi

Welke mobiele airco van Delonghi kiezen?

Delonghi heeft een groot assortiment mobiele airco’s, met elk unieke eigenschappen en kenmerken. Welke jij nodig hebt. is geheel afhankelijk van jouw wensen. Alles over het vinden en kopen van een geschikte mobiele airco, lees je in het blog. 

Er zijn namelijk diverse factoren die bepalen welke mobiele airco van Delonghi jij in huis kan halen: Energieverbruik, koelvermogen, efficiënte van energie, geluid, prijzen, gewicht, grootte, klasse van energie, extra functionaliteiten. Al deze factoren behandelen we in het blog. Naast de premium modellen heeft DeLonghi nog veel meer varianten in het assortiment! Twee voorbeelden. 

De Pinguino Pac EX 120 Silent is de stille variant van de Delonghi Mobiele Airco’s. Deze versie maakt weinig geluid en heeft nog enkele pluspunten, een led-display en een afstandsbediening. 

Dan is er bijvoorbeeld de Pac CN92. Deze heeft deze 2 features niet, maar bestaat wel uit een bedieningspaneel + de stille werking. 

Kijk voor het hele assortiment Delonghi mobiele airco’s op o.a:

Zo nu en dan worden bepaalde modellen in de aanbieding verkocht. 

Hierbij een lijst van de populaire modellen Delonghi Mobiele Airco’s: 

EX100 SILENT
AN112 Silent
WE128ECO Silent
EL92 SILENT
EX130 ECO REALFEEL
PAC EL112 CST
WE112ECO
ANK92 Silent
EL98 ECO REALFEEL
EX 120 SILENT
AN97 Real Feel
N82ECO
N81
N90ECO Silent
AN98ECO Real Feel
CN92 Silent
N87 Silent
N91ECO Silent
N87 Silent
NK76 8200 BTU

Deze zijn ook overal bij de bekende aanbieders te vinden.

Mobiele airco vragen?

Voor vragen over het bestellen van een Delonghi mobiele airco kan je altijd mailen naar info@mobiele-aircoblog.nl. Delonghi is niet vaak in de aanbieding. Toch raden we aan om de verschillende aanbieders die in dit blog besproken zijn zo nu en dan in de gaten te houden voor aanbiedingen. 

Over de Auteur

Jouw betrouwbare gids voor alles wat te maken heeft met mobiele airconditioning. Jeroen is een ervaren expert op het gebied van airco's en heeft een passie voor het verstrekken van nauwkeurige informatie en praktische begeleiding over verschillende soorten mobiele airco's