Mobiele Airco 7000 BTU

Een mobiele Airco van 7000 BTU is perfect voor kamers van ongeveer 28 m2. Dat wil zeggen slaapkamers, hobbykamers of een kleinere woonkamer. In dit artikel vertel ik wat onze beste keus is voor dit aantal BTU’s. Onderaan het artikel staan linkjes naar overzichtspagina’s van 7000 BTU mobiele airco’s. 

Onze aanbevolen 7000 BTU mobiele airco

Wij raden de de Polar 7001 Mobiele Airco – 7.000 BTU aan. Deze mobiele airco heeft een goede prijs en kwaliteitsverhouding. Het luchtontvochtiging systeem is perfect voor het regelen van het binnenklimaat. 

Als het in jouw huis warm gaat worden, zorgt deze 7000 BTU mobiele airco snel voor een aangename temperatuur en een lage vochtigheidsgraad. Perfect voor de benauwde zomers in Nederland. Zie hieronder twee van de pluspunten van deze airco, verrijdbaarheid en bedienbaarheid, uitgewerkt. 

mobiele airco 7000 BTU

Verrijdbare 7000 BTU Mobiele Airco

Een van de voordelen van deze 7000 BTU mobiele airco is de verrijdbaarheid. Je kan hem gemakkelijk van kamer naar kamer verplaatsen op de wieltjes aan de onderkant. Zo kan je hem bijvoorbeeld van de slaapkamer naar jouw werkkamer verplaatsen. Dan heb je het de hele dag heerlijk koel. 

Eenvoudige bediening

De 7000 BTU mobiele airco en luchtontvochtiger zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen. Middels de nachtfunctie en timer kan je tot op de minuut regelen wanneer de mobiele airco aangaat. Ook is er een afstandsbediening inbegrepen en zit er op de mobiele airco zelf een bedieningspaneel. Genoeg opties om de airco in te stellen naar de gewenste stand. 

Technische specificaties

Hierbij een overzicht van de specificaties van de Polar 7000 BTU Mobiele airco:
Vermogensselecties: 2
Koelen (Watt): 2.050
Koelen (BTU): 7.000
Ontvochtigen: 0,8 l/u
Timer: 0-24 uur
Bediening: Afstandsbediening/ bedieningspaneel
Luchtverplaatsing: 300 m3/u
Koelmiddel: R290
Energieklasse: A
Geluidsniveau (DBA): 54-65
Wielen: Ja
Elektrokabel: 1,8 m
Omkasting: Kunststof
Afmeting: 35,5 x 33 x 81 cm
Gewicht: 19 kg
Isolatieklasse: IPX0
Aansluitspanning: 220-240 V / 50 Hz

Andere 7000 BTU mobiele airco’s

Naast de Polar zijn er natuurlijk nog meer 7000 BTU mobiele airco’s van andere merken:

  • Bekijk hier de mobiele airco’ van 7000 BTU op Bol.com
  • Bekijk hier de mobiele airco’ van 7000 BTU op Amazon 

Waar op letten bij aankoop?

Vergelijk altijd de prijzen en productspecificaties met elkaar voor je een beslissing maakt. Er zitten hier vaak grote verschillen in. Laat je niet verleiden voor een hele goedkope mobiele airco die veel geluid maakt, veel energie verbruikt en die niet gebruiksvriendelijk is. In de middenklasse qua prijzen zijn al veel mobiele airco’s van 7000 BTU die prima specificaties hebben. 

Advies op maat? 

Mocht je advies willen hebben over een bepaalde mobiele airco van 7000 BTU, kan je mailen naar info@mobiele-aircoblog.nl. We helpen je graag met een passend advies op maat.

Over de Auteur

Jouw betrouwbare gids voor alles wat te maken heeft met mobiele airconditioning. Jeroen is een ervaren expert op het gebied van airco's en heeft een passie voor het verstrekken van nauwkeurige informatie en praktische begeleiding over verschillende soorten mobiele airco's