Mobiele airco met condensbak

Zoek je een mobiele airco met condensbak? In dit blog informeer ik je verder over dit bijzondere type mobiele airco met opvangbak. 

Mocht je de informatie willen overslaan en direct gaan naar het aanbod mobiele airco’s met condensbak, volg dan de blauwgekleurde link. In het vervolg van dit artikel gaan we dieper in op onder andere het legen van de condensbak, de slang, waar je de typen kunt vergelijken en info voor het kopen.  

De mobiele airco met condensbak legen 

Elke mobiele airco zal een bepaalde vorm van condensbak of condens afvoer hebben. Eens in de zoveel tijd zal je deze moeten legen. Dit is afhankelijk per type. Er zijn modellen die je om de dag moet legen, maar ook modellen die bijv na een week moeten worden geleegd. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van hoeveel uur de mobiele airco met condensbak heeft aangestaan. Als deze 24/7 aanstaat zal je deze sneller moeten legen dan als je deze enkel in de nacht aanzet. 

mobiele airco met condensbak

Mobiele airco met condensbak en slang

We raden aan om altijd een mobiele airco met condensbak en slang aan te schaffen. 

Het overdragen van hitte naar water is niet effectief genoeg zonder afvoerslang. Want de warme lucht moet ook worden afgevoerd en niet in dezelfde ruimte terecht komen. Een mobiele airco met condensbak bevat dus altijd een afvoerslang om de warmte lucht af te voeren naar buiten. 

Mobiele airco met condensbak zonder slang

Een mobiele airco met condensbak zonder slang komt eigenlijk nog niet voor. Wellicht is dit in de toekomst wel mogelijk zonder slang en algehele afvoerbak als de technologie beter is geworden. 

Mobiele airco met condensafvoer vergelijken

Mocht je een mobiele airco met condensbak of condensafvoer willen vergelijken op meerdere sites, raden we aan eens te kijken op:

Elke site heeft zijn eigen specifieke voordelen om een mobiele airco met condensbak te kopen en beweerd de ‘beste’ te zijn. Aan jou zelf om een goede vergelijking te maken en een eigen mening te vormen over welke webshop nou echt de beste is. 

Mobiele airco informatie / kopen

Voor meer informatie over de mobiele airco met condensbak, standaard mobiele airco of andere relevante vragen kan je altijd mailen naar info@mobiele-aircoblog.nl. Daarnaast zijn we erg benieuwd naar de ervaringen die je hebt met bepaalde typen mobiele airco’s met condensbak / condensafvoer. Jouw input over het model met afvoerbak wat je ging kopen is van waarde. Laat het ons weten en we voegen het graag toe als verrijking van dit artikel.