Mobiele airco 50m2

Welke mobiele airco is het meeste geschikt voor een ruimte van 50m2? Daar gaan we in dit artikel uitgebreid op in. 

Beste mobiele airco 50m2

De beste mobiele airco voor een ruime voor 50m2 is de Fuave ACS18K01. Fuave is het huismerk van de bekende online winkel Coolblue. De ACS18K01 is een krachtige airco voor in een grotere kamer. Met de afstandsbediening kan je hem eenvoudig instellen en bedienen. Daarnaast profiteer je van diverse handige functies. 

18000 BTU 

Deze mobiele airco is de krachtigste die er te koop is op de markt. Met een BTU van 18.000. Een grote kamer van 50m2 afkoelen is nog nooit zo makkelijk geweest met deze mobiele airco.. Het geluidsniveau is constant. Dit betekent dat er geen schommelingen zijn in geluid. Je hebt geen last van herrie op bepaalde momenten. 

mobiele airco 50m2

Mobiele airco 50m2 – Beoordeling

De Fuave ACS18K01 50m2 mobiele airco scoort een 8,3 uit 10. De voordelen op een rijtje:

  • Koelt met een constante temperatuur
  • Koelt snel
  • Een stil apparaat 
  • Mobiele airco voor een ruimte van 50m2 
  • Kwalitatief huismerk van Coolblue 

Nadelen 

Dan de nadelen van deze 50m2 mobiele airco 

  • De stroomkabel is 1.8 meter. Deze wordt vaak te lang ingeschat. 
  • Sommige mensen vinden de lampjes op het display niet even goed zichtbaar

Dit zijn nadelen die niet echt heel erg zijn. Met de kabel kan je rekening houden en de lampjes moet je even leren kennen. We lezen geen klachten over het koelen van ruimtes van 50m2 met deze mobiele airco. 

50m2 mobiele airco – Garantie 

Bij Coolblue heb je op deze 50m2 mobiele airco 3 jaar garantie. 3 jaar is een lange tijd. Wat fijn is voor zon dure aankoop. Wel valt de garantie onder de zogenoemde carry-in-garantie. Dit wil zeggen dat je de Fuave zelf moet terug brengen als je gebruik wil maken van de garantie. Verder zijn er geen benoemenswaardigheden. Bekijk hier de actuele prijs van de 50m2 mobiele airco

Mobiele airco voor 50 vierkante meter 

De maximale ruimte die dit apparaat kan koelen is 180m3. Als we dit omrekenen komen we uit op 50m2 die deze mobiele airco kan koelen. Bij de mobiele airco is een raamafdichtingsset bijgeleverd. 

Extra functies 50m2 mobiele airco

Een leuke extra functie van de Fuave 50m2 mobiele airco is de verwarmingsfunctie. Je kan deze dus ook in de winter gebruiken voor de klimaatbeheersing. Zet de airco op verwarmen om jouw huis aangenaam te maken. 

Dan is er nog de ontvochtigingsfunctie. Deze functie van de mobiele airco zorgt ervoor dat er een perfecte luchtvochtigheid ontstaat in de 50m2 ruimte. Als de lucht vochtig is zuigt de airco deze lucht op. Vervolgens condenseert deze de lucht en blaast droge lucht uit. Vocht en schimmelproblemen zijn voortaan verleden tijd. 

De timer zorgt ervoor dat de Fuave zichzelf op tijd uit zet. Dit is een mooie functie in combinatie met de nachtmodus. Zo zijn er nog enkele functies als de thermostaat. 

Conclusies Fuave 50m2 mobiele airco 

De Fuave is de beste mobiele airco voor een ruimte van 50m2. Met het krachtige aantal BTU’s, alle extra functies en de kwaliteit van de onderdelen, een echte aanrader. 

Bekijk hier de actuele prijs op Bol.com.

 

Over de Auteur

Jouw betrouwbare gids voor alles wat te maken heeft met mobiele airconditioning. Jeroen is een ervaren expert op het gebied van airco's en heeft een passie voor het verstrekken van nauwkeurige informatie en praktische begeleiding over verschillende soorten mobiele airco's