Mobiele Airco Coolblue

Wil je een Mobiele Airco bij Coolblue kopen? Bekijk hier de huidige voorraad

In dit blog vertellen we je waarom we aanraden om een mobiele airco op Coolblue te kopen. Daarbij lees je meer over de voordelen van deze winkel en het huidige aanbod. Ook kom je erachter hoe je het snelst een geschikte mobiele airco kunt vinden op Coolblue.  

Waarom mobiele airco bij Coolblue bestellen?

Coolblue is een van de bekendste en grootste webshops in ons land. Met name door de service die ze willen nastreven. Daarom kiest men er graag voor om de mobiele airco op Coolblue te bestellen. 

Voor 23:59 besteld, morgen gratis bezorgd. Als je een mobiele airco, om 1 voor 12 op Coolblue besteld, is deze morgen bij jouw thuis afgeleverd. Deze wordt gratis ten alle tijde gratis bezorgd. Dit is vooral handig voor tijdens een hittegolf. Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk verkoeling. En niet pas de airco binnen hebben als de hittegolf alweer voorbij is. 

Gratis retourneren. Bij veel webwinkels moet je geld toe betalen om een product te gaan retourneren. Bij Coolblue kan je gratis retourneren, altijd. Dit is erg eenvoudig. Je kan het product wat je wil retourneren inpakken en deze af te geven bij een pakketpunt. Dan hoef je alleen een barcode te laten zien. Daar regelen ze de rest (verzendlabel uitprinten en het product verzenden). 

11 echte winkels. Vroeger gingen fysieke winkels een webshop begonnen. Coolblue heeft dit omgekeerd aangepakt. Die zijn begonnen als webshop en hebben er nu voor gekozen om 11 echte fysieke winkels te openen. Hier kan je bijvoorbeeld terecht voor:

 • Advies op maat
 • Bestellingen ophalen
 • Reparatie van kapotte producten
 • Retourneren
 • Hulp na een aankoop 

Gebruiksvriendelijke app. Coolblue heeft een mooie app die ze blijven verbeteren voor een perfecte gebruikerservaring. Zo kan je eenvoudig producten bestellen, jouw factuur downloaden of een retourtje aanmelden. 

Beste webwinkel 2019/2020. Coolblue heeft jongstleden een prijs gewonnen. Ze waren de allerbeste webwinkel van 2019/2020. Dit terwijl er tienduizenden webwinkels zijn. Een prijs waar ze erg trots op zijn. 

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er veel goede redenen om een mobiele airco te bestellen op Coolblue. 

mobiele airco coolblue

Top 10 mobiele airco’s Coolblue

Coolblue heeft een pagina waarop de top 10 mobiele airco’s van dit moment staan. De top 10 best verkochte mobiele airco’s op Coolblue kan je hier vinden.  

Aanbod mobiele airco’s Coolblue 

Momenteel verkoopt Coolblue rond de 30 mobiele airco’s. Deze kan je eenvoudig filteren op jouw wensen:

 • Maximaal koelvermogen (BTU’s). 
 • Maximaal oppervlak bij goede isolatie. Dit gaat in vierkante meter. 
 • Maximaal oppervlak bij slechte isolatie. Dit gaat ook in vierkante meter. 
 • Maximaal geluidsniveau (decibel)
 • Extra functies zoals bediening via een app, timer, display, nachtmodus of meer. 
 • Diverse merken zoals DeLonghi, Honeywell, AEG en nog meer
 • Verwarmingsfunctie inbegrepen of niet. 
 • Energieklasse (A of A+) 
 • Kleur (wit, grijs, meerkleurig of zwart). 
 • Review Score (1 tot 5 sterren) 
 • Prijs 

Zo kan je eenvoudig de beste mobiele Airco voor jouw situatie, vinden op Coolblue.

Mobiele airco op Coolblue kopen

Als je een mobiele airco op Coolblue wil bestellen, ga dan naar deze pagina. Als er momenteel geen voorraad beschikbaar is, kan je op de knop ‘Houd mij op de hoogte’ klikken. Dan krijg je vanzelf een bericht als het type mobiele airco dat je wil bestellen, weer beschikbaar is.

Vragen over de mobiele airco of Coolblue?

Mocht je nog vragen hebben over mobiele airco’s of Coolblue, kan je altijd mailen naar info@mobiele-aircoblog.nl

Mocht Coolblue geen mobiele airco’s hebben die je wil bestellen, kan je natuurlijk ook eens kijken bij de volgende webwinkels:

Vaak is Coolblue een van de winkels die het eerste weer voorraad Mobiele airco’s heeft.  

 

Over de Auteur

Jouw betrouwbare gids voor alles wat te maken heeft met mobiele airconditioning. Jeroen is een ervaren expert op het gebied van airco's en heeft een passie voor het verstrekken van nauwkeurige informatie en praktische begeleiding over verschillende soorten mobiele airco's