Mobiele airco Praxis

Praxis is een populaire plek waar veel mobiele airco’s met slang worden gekocht. In dit blog vertel ik wat de voordelen zijn van het kopen van een mobiele airco unit bij Praxis. Ook kom je erachter welke soorten mobiele airco’s je allemaal kunt kopen in de winkels of webshop. 

Mobiele airco Praxis – Assortiment

De zomer vinden we heerlijk, maar als de temperaturen wat hoger zijn is verkoeling gewenst. De mobiele airco is hiervoor een van de beste oplossingen, daarom heeft Praxis een groot assortiment. Elk huis is anders, daarom is het belangrijk om het juiste type mobiele airco aan te schaffen:

  • Mobiele airco praxis op wielen. De meeste mobiele airco units staan op wieltjes. Hierdoor is deze makkelijk verplaatsbaar. Zo kan je de kamer verkoelen waar jij op dat moment aanwezig bent. De mobiele airco met slang van de Praxis worden het meest gebruikt in de slaapkamer. Daarnaast zijn de wieltjes ook handig om de airco weer op te bergen in de winter. Belangrijk om voor deze soort geschikte raamafdichting te kopen. Met raamafdichting sluit je de kamer die je wil koelen perfect af van de buitenwereld. Zo houd je de kamer nog koeler. 
  • Split unit mobiele airco van praxis. Als je een airco wil op een vaste plek zonder slang kan je kiezen voor een vaste airco of een split unit airco. Deze kan je installeren aan de muur of aan het plafond.

mobiele airco praxis

Mobiele airco aanbieding Praxis

Iedereen wil het liefst een mobiele airco in de aanbieding kopen bij Praxis. Gelukkig zijn er altijd wel enkele modellen in de aanbieding. Elke aanbieding kan je herkennen aan het kortingslogo. Veelbestelde mobiele airco’ bij Praxis zijn:

  • Honeywell 
  • Sencys 
  • Qlima  

Deze zijn allen verkrijgbaar in verschillende BTU’s (7000, 8000, 9000, 10000 etc) 

Mobiele aico kopen met Praxis Plus

Als je een mobiele airco koopt met Praxis Plus kan je gebruik maken van enkele unieke voordelen. Zo zijn er speciale aanbiedingen voor Praxis Plus. Bovendien krijg je 1 jaar extra garantie op je aankoopt. Daarnaast is er een bedenktijd van 90 dagen. Mocht de mobiele airco van de Praxis niet in de auto passen kan je voor twee uur gebruik maken van een gratis aanhanger. Ander voordeel is dat je gereedschap zonder borg kunt huren.

Mobiele airco Praxis vergelijken

Mocht je de mobiele airco’s van de Praxis willen vergelijken met andere aanbieders, raden we aan om een kijkje te nemen op:

Mobiele airco’s op Bol
Mobiele airco’s op Amazon
Mobiele airco’s op Coolblue 

Mocht je nog vragen hebben over het kopen van een mobiele airco zonder of met slang bij Praxis of waar dan ook, horen we graag van je. Stuur een e-mail naar info@mobiele-aircoblog.nl. Ook zijn we benieuwd naar je ervaringen van het bestellen bij een bepaalde winkel. 

 

Over de Auteur

Jouw betrouwbare gids voor alles wat te maken heeft met mobiele airconditioning. Jeroen is een ervaren expert op het gebied van airco's en heeft een passie voor het verstrekken van nauwkeurige informatie en praktische begeleiding over verschillende soorten mobiele airco's