Mobiele airco Gamma

Wil je een mobiele airco bij Gamma aanschaffen? In dit blog vertel ik je over de voordelen en de populaire types die Gamma aanbiedt. 

Voordelen kopen mobiele airco bij Gamma

Gamma heeft als hoofddoel om jou te helpen de klus in huis op de juiste manier aan te pakken, in dit geval dus het bestellen en plaatsen van een mobiele airco

Perfecte voorbereiding

Ze helpen graag met de perfecte voorbereiding. Zo hebben ze bijvoorbeeld op de site 350 verschillende stappenplannen staan voor tal van klussen. Van het lakken van een plint tot aan het installeren van een mobiele airco van Gamma. 

mobiele airco gamma

Beste keuze

Gamma helpt je graag bij het maken van een goede productkeuze. Welke mobiele airco van Gamma het beste bij jouw situatie past, vertellen ze graag aan je. Heb je er bijvoorbeeld 1 nodig voor in de slaapkamer, voor in de woonkamer, wil je een stille of energiezuinige. Wil je er een van 10.000 BTU (gemiddelde kamer) of 12.000 BTU (grote kamer). Met al dit soort vragen kan je bij de medewerkers of klantenservice van Gamma terecht. 

Groot assortiment mobiele airco Gamma

Gamma heeft een groot assortiment producten en mobiele airco’s. In totaal zijn 30.000 artikelen voorhanden. Als je een bepaald product of type mist kan je dit altijd aangeven. Ze staan er altijd voor open om nieuwe producten in het assortiment op te nemen. 

Gamma over hun mobiele airco’s

Wat zegt Gamma allemaal precies over hun mobiele airco’s? Ze geven aan dat je met een mobiele airco van Gamma op een warme dag heerlijk kunt afkoelen. Zeker als de temperaturen zomers stijgen tot boven de 20 of zelfs 30 graden. 

Maak in huis een verkoelende plek waar je de hitte ontvluchten kan. Een mobiele airco van Gamma is snel geïnstalleerd en kan je ook weer opbergen na de zomer. Tijdens de zomerse nachten is dit eigenlijk een must have als je aan de zonkant slaapt. Er zijn vaak vlak voor de zomer aanbiedingen.

Waar de mobiele airco van Gamma installeren?

De mobiele airco van Gamma kan je op verschillende plekken installeren. In de woonkamer of slaapkamer bijvoorbeeld. Je kan deze makkelijk meenemen als je bijvoorbeeld in de avond van de woonkamer naar de slaapkamer gaat. 

Je kan de mobiele airco van Gamma instellen op verschillende modi. Wil je bijvoorbeeld dat deze de hele nacht aanstaat? Of wil je dat die na een paar uur uitgaat. Je kan het allemaal zelf instellen. 

Mobiele airco laten installeren door Gamma?

Als je zelf niet handig bent en je wil de mobiele airco laten installeren, is dit een optie bij Gamma in Nederland. Ze hebben een klusservice waarin ze de mobiele airco voor je gaan plaatsen. Je kan dit na het kopen van de airco direct regelen.

Populairste mobiele airco’s Gamma Nederland

De populairste mobiele airco bij Gamma is de Bari variant. Deze heeft een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, energieklasse A en een gebruiksvriendelijke interface. Je kan een ruimte tot wel 45m3 koelen. Houd de site in de gaten voor de aanbiedingen. 

gamma mobiele airco

Raamafdichting mobiele airco Gamma

Vergeet ook niet dat je raamafdichting moet hebben als je een mobiele airco van Gamma wil aanschaffen. Je moet zorgen dat alleen de mobiele airco met slang uit het raam steekt. Niet dat er warme lucht naar binnen kan en koude lucht direct naar buiten. Hiervoor kan je raamafdichting gebruiken. Ook voor raamafdichting bevestigen heeft Gamma stappenplannen gemaakt, zodat je dit zelf eenvoudig kunt installeren.

Mobiele airco zonder afvoerslang bij Gamma?

De meeste mobiele airco’s bij Gamma hebben een slang, maar er zijn enkele typen zonder afvoerslang. Zonder afvoerslang betekent dat er geen slang naar buiten is waardoor je deze overal kunt neerzetten. Je hoeft deze mobiele airco van Gamma met afvoerslang niet naar buiten te laten gaan via een condensbak

Vragen over mobiele airco’s?

Mocht je nog vragen hebben over de mobiele airco’s met slang of zonder afvoerslang die je bij Gamma Nederland in het assortiment ziet of wil kopen, kan je altijd mailen naar info@mobiele-aircoblog.nl. Bekijk ook eens het aanbod mobiele airco’s op Coolblue

Over de Auteur

Jouw betrouwbare gids voor alles wat te maken heeft met mobiele airconditioning. Jeroen is een ervaren expert op het gebied van airco's en heeft een passie voor het verstrekken van nauwkeurige informatie en praktische begeleiding over verschillende soorten mobiele airco's